Definitief ontwerp en we werven nog even door voor donaties en sponsors!

Definitief ontwerp en we werven nog even door voor donaties en sponsors!

Het is gelukt! Met dank aan alle donateurs en sponsors, hebben wij inmiddels voldoende geld bijeengebracht om de bouwkosten van de pumptrack “Plan B” te kunnen betalen! Wij durfden het aan om Boost Pumptracks alvast te vragen om voorbereidingen te treffen zodat de start van de bouw gepland kan worden. Maarrrrrrrrr we hebben nog niet de 100% bereikt van ons beoogde bedrag. We hebben nog (minimaal) zo’n 1000 euro nodig voor overige kosten als hekwerk en groen. Dus we gaan nog even door met werven hoor 😊
We zijn blij met 10 sponsors van 100 euro… 5 van €200 of 4 van €250 of 1 van €1000… alles is welkom! Ook donaties van kleine bedragen helpen.
Plan B, dat betekent een grote en een kleine ronde met veel bumps, enkele tafels en lekkere hoge kombochten. De kleine ronde is erg leuk voor de kleinere kids die de grote ronde nog te eng of te lang vinden.

We zijn nu druk met de laatste afspraken. Binnenkort volgt de planning voor de bouw. Zoals al gemeld staat de opening vooralsnog gepland op woensdag 14 juli.

No Comments

Reply